Τι προσφέρουμε ως McCain στους μικροκαλλιεργητές της Νότιας

Στη McCain βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους μικροκαλλιεργητές 365 ημέρες το χρόνο, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής του Καρπού φροντίδας.

 

Παρέχουμε τεχνογνωσία κι εμπειρία μέσα από συνεργασίες με εξειδικευμένους οργανισμούς, προσφέρουμε εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία των πατατών, είναι τελευταίας τεχνολογίας και αποτελείται από μηχανή προδιαλογής, ζυγιστικό ακριβείας και μηχανή για συσκευασία. Επιπλέον έχουμε δημιουργήσει έναν ειδικό σταθμό φύλαξης που συντηρεί τις πατάτες σε ιδανική θερμοκρασία μέχρι να ξεκινήσουν οι παραγγελίες.

 

Μέσω αυστηρών κριτηρίων διαλογής προσφέρουμε ασφάλεια, ποιότητα και σιγουριά πως το προϊόν μας είναι πάντα άριστο, διαχωρίζοντας την καλύτερη πατάτα για συσκευασία και διασφαλίζοντας πως στην εφοδιαστική αλυσίδα φτάνει μόνο η καλύτερη πατάτα προς πώληση.

 

Τέλος, στη Νότια έχουμε εγκαταστήσει μετεωρολογικό σταθμό σε συνεργασία με την εταιρεία 3DSA . Ο σταθμός δίνει πληροφορίες στους παραγωγούς, αλλά ταυτόχρονα συγκεντρώνει και πληροφορίες (data collection) για την παραγωγή καλλιεργητικών μοντέλων βάσει των καιρικών φαινομένων.