Ο chef που φροντίζει τις συνταγές μας

Πίσω από κάθε σπουδαία συνταγή κρύβεται ένας σπουδαίος chef.

Στην οικογένεια του Καρπού Φροντίδας ο άνθρωπος που θα επιμελείται τις συνταγές που θα μοιραζόμαστε μαζί σας είναι ο Νίκος Ντάνος.

Ο Νίκος Ντάνος είναι Chef απόφοιτος της κρατικής σχολής μαγειρικής (ΤΕΣΤΕ Μακεδονίας).

Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Γαλλία.

Ενδεικτικά έχει εργαστεί στο Grand Resort Lagonisi, το εστιατόριο Paper Moon (Milan, Italy), Les Tampliers (Nice, France), CEDEFOP ( Ευρωπαϊκός Οργανισμός Θες/νίκη).
Από το 2008 ασχολείται στον τομέα του Private Cooking & Domestic Service στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με αντικείμενο την προετοιμασία και εκτέλεση menu σε κατοικίες, πρεσβείες και χώρους εργασίας.

Είναι καθηγητής στο μάθημα της μαγειρικής τέχνης σε ΙΕΚ αλλά και σε σεμινάρια που απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.

Είναι σύμβουλος στον τομέα των μαγειρικών εκδόσεων και Corporate Chef εταιριών τροφίμων όπως και εταιριών ειδικές στις εγκαταστάσεις χώρων κουζίνας.